Pacsafe

Pacsafe GO 15 L BACKPACK

Bezpečnostní batoh

(118209)

Kód: 118209

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe GO 15 L BACKPACK

Bezpečnostní batoh Pacsafe GO 15L BACKPACK v sobě kloubí moderní urban styl s funkcí a bezpečností. Stane se vaším každodenním společníkem a strážcem. Nechá do sebe naložit spousty věcí, včetně 13palcového notebooku. Do zvláště ukryté kapsy pak můžete s klidem odložit telefon nebo peněženku. Jeden z popruhů připevňuje k tělu batohu TurnNLock zabezpečená karabina, díky které ho můžete přivázat třeba k topení, stolu, či zábradlí a ukotvit ho proti odnesení. Zipy chrání proti rozepnutí nový systém Secure dock lock a Zip clip. Hlavní popruh Carrysafe® je proti proříznutí vyztužen vetkaným lankem z Dyneema®. Pokusy o proříznutí těla batohu hravě překazí eXomesh® slashguard - našitá síť z ocelových lanek. RFIDsafe™ kaspy zabraňují nechtěnému skenování vašich osobních údajů a zneužití platebních karet.

  • na výrobu batohu GO 15 bylo použito 21 recyklovaných PET lahví
  • kapsa na notebook 13"
  • ochrana proti proříznutí

Specifikace

Kód produktu 118209
Kód dodavatele 35110333
Materiál 600D polyester (recyklovaný), vnitřní část - 150 D polyester (recyklovaný)
Šířka 25 cm
Výška 36.5 cm
Hloubka 13 cm
Objem 15 l
Hmotnost 520 g
Technologie TurnNLock, eXomesh®, ZIP CLIPS, CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®
Kolekce GO
Barva Růžová, Hnědá

Použité technologie

TurnNLock

Díky bezpečnostní karabině TurnNLock zabezpečíte vaší tašku či batoh proti krádeži. Ve dvou snadných krocích zavazadlo připnete k topení, židli či zábradlí a zajistíte ho tak proti nechtěnému ...

eXomesh®

Technologie eXomesh® v sobě ukrývá síť z nerezové oceli, která je všita v batohu. Tato bariéra ochrání zavazadlo před proříznutím a následnému vypadnutí či krádeži věcí.

ZIP CLIPS

ZIP CLIPS nabízí všitou karabinku přímo na batohu, ke které můžete přichytit jezdce zipu. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu. Houževnatá tkanina Dyneema® navíc zajistí ještě větší odolnost popruhu.

Kolekce

GO

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: UNI
Marie
29.11.2021
Velikost: UNI
Nenápadný, kvalitní a bezpečný i na cesty.
Šárka
5.9.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Pacsafe GO 15 L BACKPACK

Cena: 2 999 Kč