Osprey

Osprey TEMPEST 20 W S/M

Cyklistický batoh

(3313000177)

Kód: 3313000177

nehodnoceno 0x

Popis

Osprey TEMPEST 20 W S/M

Cyklistický batoh Osprey TEMPEST 20 W S/M má chytře navržený zádový systém AirScape ™ v kombinaci s bederním pásem zvyšuje proudění vzduchu a poskytuje ještě více pohodlné nošení. Rovněž nabízí specificky dámský střih, s ergonomicky tvarovaným bederním pasem, postroji a zády. Lehký, pohodlný, odolný a mimořádně všestranný dvacetilitrový batoh. Tempest je vybaven nastavitelnou délkou zad, zapadá na vaše tělo a umožňuje nejvíce pohodlné nošení. Batoh je vybaven inovativními řešeními, jako Stow-on-the-Go ™ připnutím trekingových hůlek, cepínu a kompresními popruhy InsideOut ™. Kapsy na každé straně umožňují rychlý a snadný přístup k menším předmětům. Na horní straně víka najdete další vhodně umístěnou kapsu, ideální pro rukavice, čepice, mapy. Na přední straně obalu je velká kapsa PowerMesh ™, ideální pro mokré bundy nebo další vrstvu oblečení. Udržování hydratace je zásadní a doplnění hydrovaku bude hračka, díky rychlému přístupu.
  • AirScape ™ - zádový systém
  • specificky dámský střih
  • Stow-on-the-Go ™ připnutí trekingových hůlek
  • InsideOut ™ - kompresní popruhy
  • navrženo pro ženy
  • upevnění LED světla

Specifikace

Kód produktu 3313000177
Kód dodavatele 3313000177
Šířka 28 cm
Výška 50 cm
Hloubka 27 cm
Objem 20 l
Hmotnost 750 g
Technologie AIRSCAPE™, STOW-ON-THE-GO-SYSTEM™

Použité technologie

AIRSCAPE™

Tento zádový systém je tvořený měkkou pěnou a odolným meshem, čímž je zajištěno perfektní odvětrání zad. Poskytuje větší pocit pohodlí a rovnoměrného přenosu váhy zátěže na boky.

STOW-ON-THE-GO-SYSTEM™

Tento systém slouží k velice jednoduchému uchycení holí na batoh, kdy hole prostrčíte dvěma elastickými očky – jedno očko je na batohu a druhé na ramenním popruhu – a stejně tak jednoduše a ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Anonym
11.1.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.