Osprey

Osprey KESTREL 68 M/L

Turistický batoh

(3321162846)

Kód: 3321162846

nehodnoceno 0x

Popis

Osprey KESTREL 68 M/L

Univerzální trekingový batoh Osprey KESTREL 68 M/L obstojí i v těch nejdrsnějších podmínkách. Ať už se vydáte na túru do hor, hlubokých lesů nebo do zákoutí skrytých cest, můžete se na něj úplně spolehnout. Je vhodný na jakýkoliv výlet a do jakéhokoli počasí. Za deště i silných lijáků váš batoh ochrání pláštěnka, která je jeho součástí. Je umístěna v samostatné kapsičce na zip ve spodní části batohu. Za horkého počasí oceníte výborně prodyšný zádový systém AirScape™. Bederní pás zajišťuje podporu a pohodlí při nošení těžších nákladů. Navíc v každé části bederního pásu je kapsička na zip na drobnosti. Ve víku batohu jsou další dvě kapsy na zip, jedna má vstup z vrchní zadní části, druhá je schovaná zespoda víka, je vyrobena ze síťoviny a má i karabinku na klíče. Pokud vyrážíte na výlet s trekovými holemi, jistě oceníte jedinečný Stow-on-the-Go System ™ na uchycení holí na batoh. Navíc, tento batoh nabízí boční vstup do hlavní části batohu na zip. Je kompatibilní s vodním vakem, pro který je určený prostor mezi zádovým systémem a batohem. Tento vstup je označen cedulkou s kapkou vody. Hadička od vodního vaku se pak jednoduše protáhne skrz gumičky na ramenním popruhu. 

  • nastavitelná délka zad
  • emergency píšťalka na hrudním páse
  • poutka na cepín
  • přední a boční síťované kapsy (např. na mokrou bundu)
  • popruhy na přichycení karimatky
  • batoh lze rozdělit vnitřní odepínatelnou přepážkou na dvě komory

Specifikace

Kód produktu 3321162846
Kód dodavatele 3321162846
Materiál nylon (210D x 630D Dobby)
Nastavitelná záda ano
Odvětraná záda ne
Víko/Zip víko
Počet komor 2
Kompresní popruhy ano
Bederní popruh ano
Prsní popruh ano
Další výbava pláštěnka
Objem 68 l
Hmotnost 1.78 kg
Technologie AIRSCAPE™, STOW-ON-THE-GO-SYSTEM™

Použité technologie

AIRSCAPE™

Tento zádový systém je tvořený měkkou pěnou a odolným meshem, čímž je zajištěno perfektní odvětrání zad. Poskytuje větší pocit pohodlí a rovnoměrného přenosu váhy zátěže na boky.

STOW-ON-THE-GO-SYSTEM™

Tento systém slouží k velice jednoduchému uchycení holí na batoh, kdy hole prostrčíte dvěma elastickými očky – jedno očko je na batohu a druhé na ramenním popruhu – a stejně tak jednoduše a ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Batoh jsme sháněli dlouho, protože splňoval podle výborných recenzi vše, co jsme chtěli. A byli jsme informováni, ze tahle řada končí a přijde nový model.
Zuzana
25.3.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.