O'Neill

O'Neill LOGO

Dámské jednodílné plavky

(166785)

Kód: 166785

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill LOGO

Dámské jednodílné plavky O'Neill LOGO mají sportovně elegantní střih a zaručeně si s nimi užijete každé koupání. Plavky mají odnímatelné vycpávky, střední krytí zadní části a výrazné vykrojení na zádech. Na hrudníku nesmí chybět logo značky.
  • odnímatelné vycpávky
  • střední krytí zadní části
  • výrazné vykrojení zad
  • logo na hrudníku

Specifikace

Kód produktu 166785
Kód dodavatele N1800007-15022
Materiál 80 % polyamid (regenerovaný), 20 % elastan
Technologie BLUE
Kolekce O’Neill Blue
Barva Tmavě modrá, Bílá

Použité technologie

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 38
Anonym
19.1.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.