O'Neill

O'Neill HAVAA

Dámský vrchní díl plavek

(137259)

Kód: 137259

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill HAVAA

Stylový kousek pro stylové slečny je vrchní díl plavek O'Neill HAVAA dokonale padnoucího střihu a se špagetovými ramínky za krk. Krásný letní design, díky kterému vynikne tvé dokonalé opálení, si velice rychle zamiluješ. Tento model není jen dokonale stylový, je také neskutečně vychytaný. Rychleschnoucí technologie HyperDry a částečně recyklovaný materiál jsou hlavní devízy tohoto slušivého modelu. Připrav se na léto. Se značkou O'Neill to půjde samo.
  • dobře padnoucí střih
  • špagetová ramínka
  • rychleschnoucí technologie HyperDry
  • pevné košíčky s kosticí
  • zavazování za krkem a na zádech
  • odnímatelná ramínka
  • rychleschnoucí materiál

Specifikace

Kód produktu 137259
Kód dodavatele 1800035-15026
Materiál 78 % polyamid, 22 % elastan
Technologie HYPERDRY SWIMWEAR, BLUE
Kolekce O’Neill Blue, O'Neill Havaa
Barva Modrá

Použité technologie

HYPERDRY SWIMWEAR

Prodyšnost je pro značku O'Neill důležitá. S HyperDry materiálem je vlhkost rychle transportována od těla na vnější povrch látky. Materiál Vás udrží v suchu a tím i v teple.   Ukázat všechny ...

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

O'Neill Havaa

Hodnocení

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 38C
Michaela
27.6.2022
Velikost: 40D
super
Anonym
23.6.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Velikostní tabulka