O'Neill

O'Neill ESSENTIAL

Dámské tričko

(166791)

Kód: 166791

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill ESSENTIAL

Slušivé dámské tričko O'Neill ESSENTIAL v pohodlném střihu vyrobené z lehkého materiálu je ideální pro každodenní nošení i výjimečné příležitosti. Zamilujete si ale nejen jeho zpracování, ale i jednoduchý design, který sladíte téměř s čímkoliv.
  • pohodlný střih
  • výstřih do V
  • příjemný materiál
  • kvalitní zpracování

Specifikace

Kód produktu 166791
Kód dodavatele N1850003-14021
Materiál 60 % bavlna, 40 % polyester (recyklovaný)
Fit regular
Technologie RECYCLABLE FABRIC, BLUE
Kolekce O’Neill Blue, O'Neill Essential
Barva Béžová

Použité technologie

RECYCLABLE FABRIC

Vytvořeno z recyklovaných materiálů.

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

O'Neill Essential

 Hledáte základní jednoduché kousky pro vaše denní nošení? Tak už nemusíte, kolekce O'Neill Essential totiž nabízí pohodlné oblečení od triček po plavky, které má univerzální využití a vždy vám poskytne pohodlí.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: S
Anonym
24.8.2023
Velikost: XL
Naděžda
10.8.2023
Velikost: M
Anonym
21.7.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Velikostní tabulka