O'Neill

O'Neill CHARLOTTE KNOT TOP RETRO

Dámský vrchní díl plavek

(137248)

Kód: 137248

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill CHARLOTTE KNOT TOP RETRO

V této dámské plavkové podprsence O'Neill CHARLOTTE KNOT TOP RETRO budete vypadat zkrátka sexy. Trojúhelníkový top s elegantním zauzlovaným detailem vpředu, šněrováním v zadní části a bez viditelných švů vám poskytne naprosté pohodlí. Ramínka si můžete přizpůsobit své velikosti a vycpávky lze vyjmout. Díky jejich výraznému potisku vás nikdo nepřehlédne!

  • uzel v přední části
  • rychleschnoucí materiál
  • odnímatelné vycpávky
  • nastavitelná ramínka
  • podšívka u košíčků
  • šněrování v zadní části

Specifikace

Kód produktu 137248
Kód dodavatele 137248
Materiál 73 % polyamid (recyklovaný), 27 % elastan
Technologie DWR, BLUE
Kolekce O’Neill Blue

Použité technologie

DWR

Materiál s DWR (Durable Water Repellency) úpravou má speciálně nanášenou vrstvu, která je voděodolná.- dopadající kapky vody nebo sněhu tvoří kapičky, které okamžitě odtékají z materiálu- materiál ...

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení