O'Neill

O'Neill CALI BEACH

Dámská košile s krátkým rukávem

(166439)

Kód: 166439

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill CALI BEACH

Dámská košile O'Neill CALI BEACH je stylovým svrchním kouskem, který oživí každý váš outfit. Díky lehkému splývavému materiálu je ideální do letního počasí. Má krátké rukávy s ohrnutými lemy a zapínání na knoflíky, které je doplněno o zavazování ve spodní části. Nebojte se ukázat svůj styl se značkou O'Neill!
  • krátké rukávy
  • výstřih do V
  • lehký splývavý materiál
  • ohrnuté lemy rukávů
  • zapínání na knoflíky
  • zavazování v pase

Specifikace

Kód produktu 166439
Kód dodavatele 1200005-39033
Materiál 100 % viskóza
Fit regular
Technologie BLUE
Kolekce O’Neill Blue, O'Neill Cali, O'Neill Beach
Barva Mix, Černá

Použité technologie

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

O'Neill Cali

Chcete být hvězdou pláže zářit? Tak na nic nečekejte a vybírejte ze stylové kolekce O'Neill Cali. V ní najdete nejenom stylové plavky, ale další plážové oblečení jako trička nebo šaty.

 

Ukázat všechny produkty

O'Neill Beach

 Oblečení z kolekce O'Neill Beach je stvořené přímo pro dny strávené na pláži. Vybírejte ze stylových, vzdušných kousků, které navíc vynikají krásným designem.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

O'Neill CALI BEACH

Cena: 1 299 Kč