O'Neill

O'Neill BEACH

Dámské kalhoty

(137179)

Kód: 137179

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill BEACH

Pokud hledáte pohodlné dámské kalhoty, tak už nehledejte. Lehké dámské kalhoty O'Neill BEACH pohodlného střihu se super designem jsou pro vás to pravé. Kalhoty jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který je pohodlný na první pohled a zároveň maximálně prodyšný v horkých letních dnech. Zažijte pocit dokonalosti se značkou O'Neill.
  • elastický pas se stažením na šňůrku
  • příjemný a vzdušný materiál
  • stylový design

Specifikace

Kód produktu 137179
Kód dodavatele 1550012-36010
Materiál 100 % viskóza
Kapsa vnější 2 boční volné
Technologie BLUE
Kolekce O’Neill Blue, O'Neill Beach
Barva Béžová

Použité technologie

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

O'Neill Beach

 Oblečení z kolekce O'Neill Beach je stvořené přímo pro dny strávené na pláži. Vybírejte ze stylových, vzdušných kousků, které navíc vynikají krásným designem.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Úžasné vzdušné kalhoty na léto.
Anonym
23.6.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Velikostní tabulka