Odlo

Odlo ZEROWEIGHT WARM HYBRID

Pánská běžecká bunda

(118618)

Kód: 118618

nehodnoceno 0x

Popis

Odlo ZEROWEIGHT WARM HYBRID

Pánská běžecká bunda Odlo ZEROWEIGHT WARM HYBRID pomáhá izolovat a udržet teplo i v chladném a zimním počasí. Technologie Logic Windproof poskytuje výbornou odolnost proti větru a ochrání i před mírným deštěm. Optimální umístění funkčních zón díky technologii Body Mapping nebrání odvodu vlhkosti ani ventilaci. Kombinace větruvzdorných panelů a textilu poskytuje účinnou ochranu před větrem bez ztráty prodyšnosti.

  • odlehčené materiály a zpracování
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 118618
Kód dodavatele 313202-20829
Materiál 93 % polyester, 7 % elastan
Kapsa vnější 2 boční na zip
Technologie ORGANIC BODY MAPPING, LOGIC WINDPROOF
Kolekce Zeroweight
Barva Modrá, Tmavě modrá, Bílá

Použité technologie

ORGANIC BODY MAPPING

Technologie Organic body mapping efektivně umísťuje funkční zóny a výrazně zlepšuje schopnosti oděvu na klíčových místech. V závislosti na činnostech mají části lidského těla různé potřeby, a proto ...

LOGIC WINDPROOF

V závislosti na rychlosti větru může být vnímaná teplota často výrazně nižší než naměřená vnější teplota. Technologie Logic Windproof proto zajistí účinnou ochranu proti větru a tím i tepelný komfort. ...

Kolekce

Zeroweight

 Oblečení z kolekce Odlo Zeroweight s nulovou hmotností balancuje mezi výkonem, prodyšností a volností pohybu při každém běhu.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: XL
Petr
24.2.2024
Velikost: XXL
MIROSLAV
2.8.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Odlo ZEROWEIGHT WARM HYBRID

Cena: 1 999 Kč