Odlo

Odlo ZEROWEIGHT 3 INCH 2IN1

Dámské běžecké šortky

(113287)

Kód: 113287

nehodnoceno 0x

Popis

Odlo ZEROWEIGHT 3 INCH 2IN1

Dámské šortky Odlo ZEROWEIGHT 3 INCH 2 v 1 jsou navrženy tak, aby pomohly překonat letní vedro. Nabízejí všestrannost a funkčnost, kterou potřebujete, abyste vyrazili na cestu a zvládli všechny své běžecké výzvy. Šortky jsou velmi lehké a poskytují optimální volnost pohybu a pohodlí. Stoprocentní recyklovaná polyesterová vnější vrstva maximalizuje proudění vzduchu a odvádí přebytečné teplo, zatímco super-strečová podšívka nabízí odvod vlhkosti a zajišťuje maximální pohodlí a komfort. Perfektní střih je dále vylepšen širokým nastavitelným pasem. Zadní kapsa na zip a vnitřní kapsa na telefon poskytují bezpečné uložení vašich osobních věcí, takže se můžete plně soustředit na svůj trénink. Tyto šortky jsou dokonalou volbou pro aktivní ženy, které od svého letního běžeckého vybavení vyžadují maximum. Technologie ZeroScent minimalizuje hromadění nepříjemných pachů.

  • minimalizuje hromadění nepříjemných pachů
  • velmi lehký materiál

Specifikace

Kód produktu 113287
Kód dodavatele 113287
Materiál 100 % polyester (recyklovaný)
Technologie ZEROSCENT
Kolekce Zeroweight

Použité technologie

ZEROSCENT

Technologie Zeroscent maximalizuje Váš komfort a velmi efektivně minimalizuje tělesný zápach. Technologie proti zápachu je založena na organických látkách a zabraňuje pronikání aromatických látek do ...

Kolekce

Zeroweight

 Oblečení z kolekce Odlo Zeroweight s nulovou hmotností balancuje mezi výkonem, prodyšností a volností pohybu při každém běhu.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Anonym
29.7.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.