Odlo

Odlo SUW WOMEN'S BOTTOM PERFORMANCE BLACKCOMB

Dámské funkční spodní kalhoty

(1318009115)

Kód: 1318009115

nehodnoceno 0x

Popis

Odlo SUW WOMEN'S BOTTOM PERFORMANCE BLACKCOMB

Dámské vysoce funkční spodky Odlo SUW BOTTOM PANT, z řady Performance Blackcomb Warm, mají výbornou termoizolaci a vy si je tak můžete obléknout na jakýkoliv sport nebo na běžné nošení v zimním období jako první vrstvu. Kalhoty jsou vyrobené 3D pletenou technologií, jsou bezešvé a díky ergonomickému tvaru se skvěle přizpůsobí tvaru těla a zajišťují optimální volnost pohybu.

Speciálně integrované funkční zóny zajišťují odvod vlhkosti od pokožky. Spodky poskytují vysoký komfort, prodyšnost a funkčnost. Prevence zápachu díky technologii Effect by Odlo - ve vláknech je zakomponováno antibakteriální stříbro, které pohlcuje nepříjemný pach potu.

  • bezešvé
  • výborně kopíruje tvar těla
  • prodyšné
  • rychleschnoucí
  • zajišťuje termoregulaci
  • odolává zápachu

Specifikace

Kód produktu 1318009115
Kód dodavatele 1318009115
Materiál 79 % polyamid, 16 % polyester, 5 % elastan
Technologie EFFECT BY ODLO, WARM

Použité technologie

EFFECT BY ODLO

Pro čerstvější pocit při sportu. Effect by Odlo odstraňuje nepříjemný zápach potu, díky antibakteriálnímu účinku stříbra.

WARM

Označení WARM najdete u vysoce funkčního sportovního oblečení s vynikající tepelnou izolací, která udrží tělo v teple, i když je venku zima. Materiál skvěle odvádí vlhkost a pokožka je udržována suchá ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Petr
13.1.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.