Odlo

Odlo MEN'S T-SHIRT S/S CERAMICOOL

Pánské tričko

(1801000172)

Kód: 1801000172

nehodnoceno 0x

Popis

Odlo MEN'S T-SHIRT S/S CERAMICOOL

Pánské funkční tričko Odlo MEN'S T-SHIRT S/S CERAMICOOL díky technologii Ceramicool ochlazuje povrch vaší kůže až o 1°C. Triko je vyrobené z extrémně lehkých a prodyšných materiálů. Síťované panely na zádech nabízí nejlepší možnou ventilaci.
  • všestranné využití
  • příjemný materiál
  • aktivně chladí
  • poutko na sluchátka
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 1801000172
Kód dodavatele 1801000172
Materiál 65 % polyamid, 35 % polyester
Technologie EFFECT BY ODLO, X-WARM, X-LIGHT, S-THERMIC, CERAMICOOL

Použité technologie

EFFECT BY ODLO

Pro čerstvější pocit při sportu. Effect by Odlo odstraňuje nepříjemný zápach potu, díky antibakteriálnímu účinku stříbra.

X-WARM

Sportovní oblečení pro extrémní chlad najdete pod označením X-WARM. Vložky chrání citlivé oblasti těla i při velmi nízkých teplotách. Zároveň materiál zajišťuje výborný transport vlhkosti a ...

X-LIGHT

Oblečení označené X-LIGHT perfektně udržuje tělo chladné a suché. Jedná se o extrémně prodyšné, ultra lehké sportovní oblečení vhodné pro vysoké teploty a intenzivní trénink. Mezi vynikající ...

S-THERMIC

Technologie SYNTHETIC-THERMIC používá u produktů syntetickou izolaci v kombinaci s extrémně prodyšnými tkaninami pro dokonalé mikroklima a tím přenáší přebytečné teplo a vlhkost od těla ven.

CERAMICOOL

Ceramicool je jedinečná technologie aktivního chlazení, která začíná účinkovat jakmile začnete být aktivní. Chladící účinek dokáže ochladit teplotu pokožky až o 1°C.

Hodnocení

0

0 Hodnocení