Odlo

Odlo M BL TOP TURTLE NECK WHISTLER

Pánské funkční triko

(156670)

Kód: 156670

nehodnoceno 0x

Popis

Odlo M BL TOP TURTLE NECK WHISTLER

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Odlo M BL TOP TURTLE NECK WHISTLER je vytvořené se základními výkonnostními prvky a nadčasovou grafikou inspirovanou horami. Je odborně střiženo z recyklovaného materiálu a navrženo pro kontrolu klimatu a svobodu pohybu.

  • udrží vás v teple
  • vylepšený odvod vlhkosti
  • jemné na dotek

Specifikace

Kód produktu 156670
Kód dodavatele 188622-15000
Materiál 88 % polyester (recyklovaný), 12 % elastan
Materiál 1 100 % polyester (recyklovaný)
Technologie WARM, ZEROSCENT
Kolekce Whistler
Barva Tmavě šedá

Použité technologie

WARM

Označení WARM najdete u vysoce funkčního sportovního oblečení s vynikající tepelnou izolací, která udrží tělo v teple, i když je venku zima. Materiál skvěle odvádí vlhkost a pokožka je udržována suchá ...

ZEROSCENT

Technologie Zeroscent maximalizuje Váš komfort a velmi efektivně minimalizuje tělesný zápach. Technologie proti zápachu je založena na organických látkách a zabraňuje pronikání aromatických látek do ...

Kolekce

Whistler

 Zamilujte se do kolekce termoprádla Whistler. Nejenom že jednotlivé kousky mají vynikající funkční vlastností, ale oslní Vás hlavně svým celoplošným potiskem. Vyberte si i Vy tu pravou kombinaci.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: XL
Pavel
23.1.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Odlo M BL TOP TURTLE NECK WHISTLER

Cena: 1 699 Kč