Nutrend

Nutrend UNISPORT ZERO 1L BROSKEV+MARACUJA

Sportovní nápoj

(100391)

Kód: 100391

nehodnoceno 0x

Popis

Nutrend UNISPORT ZERO 1L BROSKEV+MARACUJA

UNISPORT ZERO od značky Nutrend je koncentrovaný sportovní nápoj s mírnou mineralizací a nulovým obsahem cukru. Jeho uplatnění nalezneme pro doplnění tekutin při sportovní aktivitě i mimo ni. Díky tomu, že se jedná o hypotonický nápoj, dojde při jeho konzumaci k rychlejšímu doplnění tekutin a minerálů v těle než u jiných typů nápojů. Hypotonický nápoj UNISPORT ZERO je obohacen o zdroj makro-minerálů hořčíku, sodíku a draslíku. Dále obsahuje aminokyseliny taurin, L-karnitin a L-alanin pro dodání energie povzbuzení mysli. Extrakt ze zeleného čaje zase podpoří metabolismus a stimuluje tělo. UNISPORT ZERO je určen pro rehydrataci organismu při fyzické aktivitě i mimo ni. Tento produkt mohou užívat i lidé s diabetes I. i II. typu.

  • hořčík příznivě ovlivňuje činnost svalstva, nervové soustavy a srdce
  • extrakt ze zeleného čaje pomáhá snižovat hladinu LDL cholesterolu, stimuluje organismus a působí proti oxidačním vlivům prostřed
  • taurin pomáhá snižovat krevní tlak a podporuje stimulaci těla i mysli
  • L-karnitin podporuje srdeční i mozkovou činnost, dále se díky němu lépe využívá tuková tkáň jako zdroj energie pro fyzickou aktivitu
  • L-alanin jako snadno aminokyselina podporující metabolismus a funguje jako zdroj energie

Specifikace

Kód produktu 100391
Kód dodavatele 100391
Dávkování 10 ml koncentrátu do 600 - 700 ml čisté vody. Vypijte maximálně 50 ml koncentrátu denně.
Použití Pro přesnou přípravu nápoje použijte přiloženou odměrku. Po otevření uchovávejte při teplotě do 25°C a spotřebujte do 3 měsíců. Hotový nápoj spotřebujte do 24 hodin. Před použitím protřepejte. Případný zákal není na závadu výrobku.
Upozornění Koncentrát k přípravě ochuceného nealkoholického nápoje, se sladidly. Není určeno pro děti a těhotné nebo kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Objem 1000 ml

Hodnocení

0

0 Hodnocení