Nutrend

Nutrend UNISPORT 1L MIX BERRY

Sportovní nápoj

(6751028467)

Kód: 6751028467

nehodnoceno 0x

450 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Nutrend

Popis

Nutrend UNISPORT 1L MIX BERRY

UNISPORT je mírně mineralizovaný hypotonický sportovní nápoj, UNISPORT je nejprodávanější sportovní nápoj, u kterého si můžete vybrat z mnoha příchutí. Je obohacen o funkční látky, jako jsou L-karnitin, L-alanin a taurin. UNISPORT je vhodný zejména pro sportovce a fyzicky zatěžované osoby, pro efektivnější hydrataci a doplnění potřebných minerálů. UNISPORT je také nabízen ve variantě UNISPORT ZERO. Tato varianta je bez cukru. Na rozdíl od isotonických nápojů, které jsou určeny specificky pro situace s mimořádnou fyzickou a tepelnou zátěží a mohou tvořit jen velmi malou část tekutin přijatých v průběhu dne, je UNISPORT nápoj hypotonický a tím umožňuje prakticky neomezenou konzumaci nápoje, a to jak před, tak v průběhu fyzické zátěže, ale i v období zotavení.
  • podporu kvalitního pitného režimu během dne
  • doplňování tekutin před fyzickou aktivitou, během ní i po jejím skončení

Specifikace

Kód produktu 6751028467
Kód dodavatele 6751028467
Dávkování 10 ml koncentrátu do 6,5 dcl vody. Maximálně 50 ml koncentrátu za den. Pro děti od 3 let maximálně 20 ml koncentrátu denně. Pro přípravu nepoužívejte minerální vody z důvodu narušení osmolality nápoje a minerální rovnováhy.
Použití Pro přesnou přípravu nápoje použít přiloženou odměrku. Hotový nápoj nikdy neskladovat déle než 24 hodin. Po otevření uchovávat při teplotě 8-15 °C a spotřebovat do 3 měsíců.
Upozornění Určeno pro zvláštní výživu. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje látky dopingového charakteru. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.

Hodnocení

0

0 Hodnocení