Nutrend

Nutrend GLUTAMINE MEGA STRONG POWDER 500G PUNČ + BRUSINKA

Aminokyseliny

(6751028771)

Kód: 6751028771

nehodnoceno 0x

650 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Nutrend

Popis

Nutrend GLUTAMINE MEGA STRONG POWDER 500G PUNČ + BRUSINKA

Tento prvotřídní produkt Nutrend GLUTAMINE MEGA STRONG POWDER 500G PUNČ + BRUSINKA obsahuje mimořádnou kombinaci účinných látek v instantní podobě. Hlavní složkou produktu je aminokyselina L-glutamin, kombinovaná s esenciální aminokyselinou L-leucinem a značkovým extraktem z černého pepře (Bioperine®) s 95% obsahem piperinu. Aminokyseliny představují stavební kameny každé bílkoviny. Příjem kvalitní bílkoviny s optimálním aminokyselinovým spektrem přispívá k svalovému růstu. Při náročné fyzické aktivitě dochází k úbytku jednotlivých aminokyselin, spolu s dalšími důležitými látkami. Dostatečným příjmem bílkoviny se zajistí dusíková rovnováha, s tím spojená obnova kosterního svalstva a svalový růst.
  • 1,5 g L-leucinu v dávce
  • 1,1 g L-argininu v dávce
  • 5,5 g L-glutaminu v dávce
  • bez umělých barviv
  • pro použití po fyzické aktivitě a v době při nedostatku živin ve stravě
  • pro intenzivně trénující sportovce

Specifikace

Kód produktu 6751028771
Kód dodavatele 6751028771
Dávkování Jednu porci 10 g rozmíchejte v 200 ml vody a užijte 1 – 2 krát denně ráno na lačno nebo po tréninku a před spaním. Maximální denní dávka je 20 g. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Použití 10 g  = 1/2 odměrky. Dle doporučeného dávkování odměřte a rozmíchejte ve vodě. Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 3 měsíců.
Upozornění Doplněk stravy, se sladidly, vhodné zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.
Hmotnost 500 g

Hodnocení

0

0 Hodnocení