Nutrend

Nutrend FLEXIT GELACOLL 360 KAPSLÍ

Kloubní výživa

(6751028794)

Kód: 6751028794

nehodnoceno 0x

430 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Nutrend

Popis

Nutrend FLEXIT GELACOLL 360 KAPSLÍ

Účinný přípravek ve formě kapslí, obsahujících vysoké množství hydrolyzátu želatiny. Produkt Nutrend FLEXIT GELACOLL 360 KAPSLÍ je obohacen o vitamin C, který přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek a pojivové tkáně. činný přípravek ve formě kapslí, obsahujících vysoké množství hydrolyzátu želatiny. Produkt je obohacen o vitamin C, který přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek a pojivové tkáně. Kolagenní bílkovina, kterou zde představuje hydrolyzát želatiny, je zdrojem širokého spektra aminokyselin a peptidů. Pro vyšší účinnost je vhodné konzumovat společně s produktem Nutrend FLEXIT LIQUID.
  • pro osoby se zvýšeným opotřebením kloubů
  • podpora pohyblivosti – FLEXIbility kloubů
  • výrobek je vhodný pro sportující mládež a děti již od 12 let, hotový hydrolyzát želatiny je vysoce funkční, využitelný a lehce stravitelný

Specifikace

Kód produktu 6751028794
Kód dodavatele 6751028794
Složení hydrolyzát želatiny, hydrolyzovaný kolagen, želatinová tobolka (želatina, barvivo oxid železa), kyselina L-askorbová (vitamin C), plnidlo stearan hořečnatý.
Dávkování Základní doporučená dávka: 4-6 kapslí denně rozděleno mezi jídly až do spotřebování jednoho balení. Při provozování sportovních aktivit lze podávat až 8 kapslí denně mezi jídly. Maximálně lze užít 8 kapslí denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Použití Dle doporučeného dávkování polkněte kapsle a zapijte dostatečným množstvím vody nebo sportovního nápoje. Kapsle nevysypávejte a nekousejte! Po otevření skladujte při teplotě 10 - 25°C a spotřebujte do 3 měsíců.
Upozornění Doplněk stravy. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Musím říct, že jsem vyzkoušela spoustu speciálních výživových doplňků na klouby, ale účinek pociťuji až u tohoto. I obyčejné "křupání" prstů, které je mým zlozvykem, tak postupně dělá problém, protože už prsty prostě "nekřupou" a drží a operovan
Jitka
25.1.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.