Nutrend

Nutrend CARBONEX 12tab

Energetické tablety

(6751028204)

Kód: 6751028204

nehodnoceno 0x

120 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Nutrend

Popis

Nutrend CARBONEX 12tab

Nutrend CARBONEX představuje další alternativu pro příjem kvalitní energie. Tyto energetické tablety jsou obohacené o kofein (podporuje koncentraci), L-karnosin (napomáhá zlepšení vytrvalostního výkonu a síly), vitamin C (silný antioxidant), hořčík, L-alanin a BCAA (v poměru 2:1:1). Tabletu stačí rozkousat či nechat rozpustit v ústech. Velmi rychle a snadno se vstřebává z trávicího traktu a díky převaze jednoduchých cukrů zajišťuje rychlé doplnění energie. Převaha rychle využitelné formy energie. Celkový efekt se umocňuje rozpuštěním tablet v ústech, kdy dochází k prostupu účinných látek přes sliznici.
  • okamžité dodání rychlé využitelné energie
  • řešení a předcházení energetických krizí při fyzickém výkonu
  • vitamin C- přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • BCAA v optimálním poměru 2:1:1
  • praktické jednorázové balení tablet
  • rychlý nástup účinku díky rozpouštění v ústech

Specifikace

Kód produktu 6751028204
Kód dodavatele 6751028204
Dávkování V případě potřeby rozkousejte 1-2 tablety. Není vhodné užívat více než 2 tablety v průběhu 1 hodiny. Maximální denní dávka: 4 tablety. Nepřekračujte doporučené dávkování!
Použití Tabletu rozkousat nebo nechat rozplynout v ústech, zapít dostatečným množstvím nápoje. Po otevření sáčku je výrobek určen k okamžité spotřebě.
Upozornění Doplněk stravy. Obsahuje kofein (31,2 mg /4 tablety) – není vhodný pro děti a těhotné nebo kojící ženy. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.

Hodnocení

0

0 Hodnocení