Northfinder

Northfinder MELANY

Dámské kalhoty

(1239000154)

Kód: 1239000154

nehodnoceno 0x

Popis

Northfinder MELANY

Dámské funkční sportovní kalhoty Northfinder MELANY vyrobené z velmi pružného materiálu s vodoodpudivou úpravou. Praktický střih a vysoká elasticita použitého materiálu vám poskytne maximální volnost v pohybu. Využijete je na outdoorové aktivity, ale i běžné nošení.

  • vodoodpudivost
  • vysoce pružný materiál
  • Durable water repellency
  • tvarované kolená
  • dvě přední kapsy na zip
  • zadní kapsa na zip
  • regular fit
  • poutka na pásek
  • pogumované logo

Specifikace

Kód produktu 1239000154
Kód dodavatele 1239000154
Materiál 90 % nylon, 10 % elastan
Kapsa vnější 3 (2x přední, 1x zadní na zip)
Technologie YKK waterproof zipy, Waterrepellent
Kolekce Northfinder Outdoor

Použité technologie

YKK waterproof zipy

Zipy YKK waterproof jsou maximálně voděodolné, funkční a vysoce kvalitní zipy od firmy YKK. Tyto zipy jsou známé svou kvalitou a perfektním zpracovaným.

Waterrepellent

 Waterrepelent je povrchová voděodpudivá úprava, která zamezuje průniku vody do textilie. Kapky vody zůstávají na povrchu a při pohybu stékají dolů. Textilie s touto úpravou je určena pro ...

Kolekce

Northfinder Outdoor

NorthFinder X3M / Outdoor je kolekce nejvyšší kvality určená pro profesionální outdoor aktivity, barevně jednoduchá, střihově čistá s důrazem na funkčnost, propracované technické detaily a výběr kvalitních materiálů.
 
Novinkou v kolekci je bunda z 2,5vrstvého materiálu. Všechny výrobky v této kolekci se vyznačují vysokou úrovní technických vlastností a uživatelského komfortu.
 
Samozřejmostí u této kolekce je použití materiálů se špičkovými technickými vlastnostmi voděodolnosti, větruvzdornosti a prodyšnosti. Běžné jsou hodnoty výšky vodního sloupce na úrovni minimálně 10 000 mm, hodnoty prodyšnosti minimálně 5 000 g/m²/24 hodin. To tuto kolekci předurčuje k využití v extrémních klimatických podmínkách či sportovních aktivitách, ale i pro volný čas.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: S
Kalhoty skvěle padnou, jsou elastické, takže je při pohybu téměř necítíte a navíc skvěle vypadají.
Anonym
26.9.2019
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.