Northfinder

Northfinder MARSHA

Dámské lyžařské kalhoty

(1227036798)

Kód: 1227036798

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
2 990 Kč   Ušetříte: 2 191 Kč (73 %)

799 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Northfinder

Popis

Northfinder MARSHA

Dámské 2-vrstvé lyžařské kalhoty značky Northfinder MARSHA jsou tou nejlepší volbou pro náročné lyžaře. Pro stoprocentní nepromoknutí mají podlepené všechny švy a pro pohodlné nošení nastavitelný pas, voděodolné YKK®zipy a ventilace je samozřejmostí. Atraktivní barevné provedení a perfektní střih mění tyto nohavice na výborného společníka pro lyžařské aktivity.
  • YKK® nepromokavé zipy
  • vodoodpudivost
  • větruvzdornost
  • všechny švy jsou podlepené
  • odnímatelné šle
  • pravidelný střih
  • ventilace
  • elastický opasek
  • zpevněné časti

Specifikace

Kód produktu 1227036798
Kód dodavatele 1227036798
Materiál 100% polyester
Vodní sloupec 10 000mm
Prodyšnost 10 000g/m²/24h
Technologie Ventilace, Celkově podlepené šití, YKK zipy
Kolekce Northfinder Snowseries

Použité technologie

Ventilace

Ventilační otvory na oděvech slouží k větrání, a tedy umožnění proudění vzduchu při těch částech těla, kde dochází k největšímu zahřívání a koncentraci par. Ventilaci lze uvolnit nebo uzavřít ...

Celkově podlepené šití

Švy jsou nejcitlivějšími místy oděvu, protože i při vysoké voděodolnosti materiálu může voda protékat právě tudy. Pro zajištění maximální voděodolnosti se proto všechny švy podlepují voděodolnou ...

YKK zipy

Funkční a vysoce kvalitní zipy od firmy YKK. Tyto zipy jsou známé svou kvalitou a perfektním zpracováním. Mají funkci voděodolnosti a spolehlivost při dlouhodobém používání.

Kolekce

Northfinder Snowseries

Northfinder Snowseries je kolekce lyžařského oblečení, které je odrazem atraktivních designérských trendů. Při její výrobě je využito nejmodernějších technologií a materiálů. 


Snowseries je určena milovníkům lyžování, užívajících si zimní jízdu se svými nejbližšími. Na svahy přináší excelentní funkčnost i eleganci. Nepromokavost výkonných membrán doplňují, vodovzdorné zipy YKK® a podlepené švy. Každý kousek představuje originální designérské řešení se smyslem pro detail a účelnost. Díky rafinovanému konceptu kapes má lyžař vše důležité vždy u sebe. Nenechte se však zmást názvem, jelikož souhra kombinovaných barev a odolných materiálů je dokonalým řešením i v městském prostředí.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Velikostní tabulka