Northfinder

Northfinder EMMITT

Pánské šortky

(126658)

Kód: 126658

nehodnoceno 0x

Popis

Northfinder EMMITT

Lehké, pružné a prodyšné šortky Northfinder EMMITT džínového vzhledu. Super kombinace funkčního materiálu a městského vzhledu. Díky lehké, pružné a odolné tkanině s úpravou DWR, kapky snadno stékají po povrchu a nečistoty se nedostávají mezi vlákna. A pokud zmoknete, uschnou doslova za pochodu. Oceníte také poutka na opasek. Zadní kapsu můžete zapnout na zip, ale k dispozici jsou také dvě boční. Ideální na volný čas i cestování.

  • lehké strečové šortky s džínovým vzhledem
  • pružný, prodyšný materiál s úpravou DWR
  • ideální pro volný čas v přírodě, cestování a každodenní dobrodružství

Specifikace

Kód produktu 126658
Kód dodavatele 126658
Materiál 86 % polyamid, 14 % elastan (Spandex)
Gramáž 173 g/m²
Kapsa vnější 3 ( 2x boční, 1x zadní)
Technologie DWR

Použité technologie

DWR

Materiál s DWR (Durable Water Repellency) úpravou má speciálně nanášenou vrstvu, která je voděodolná.- dopadající kapky vody nebo sněhu tvoří kapičky, které okamžitě odtékají z materiálu- materiál ...

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: XL
Spíše větší pro statnější muže. Materiál je trochu silnější, takže asi v největších vedrech nebudou kalhoty ideální. Fajn strečový materiál s vodoodpudivou vrstvou. Potka i na silnější opasek. Jen tři kapsy, ale mně to nevadí.
Přemysl
15.6.2022
Velikost: L
Lenka
14.6.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.