Northfinder

Northfinder CLARISSA

Dámské lyžařské kalhoty

(145347)

Kód: 145347

nehodnoceno 0x

Popis

Northfinder CLARISSA

Lyžařské kalhoty Northfinder CLARISSA klasického střihu z třívrstvého softshellového materiálu jsou určeny pro sjezdové lyžování, ale nezklamou ani při lehké zimní turistice. Membrána laminovaná mezi vrchní a vnitřní vrstvou spolehlivě ochrání před vlhkostí a promočením, přičemž materiál je zároveň prodyšný, takže umožní aktivní pohyb bez zbytečného zpocení. Díky vnitřní vrstvě z měkkého a hřejivého flísu jsou kalhoty vhodné k nošení přímo na tělo nebo s použitím lehkého a hladkého termoprádla. Kalhoty disponují odnímatelnými šlemi a nastavitelným pasem. Vnitřní protisněhové manžety zabrání vniknutí sněhu do kalhot a protiskluzová guma udrží manžety bezpečně na svém místě. Zpevnění dolního kraje kalhoty chrání materiál před nechtěným poškozením a zvyšuje jeho oděruodolnost. Vodoodpudivá úprava materiálu bez použití PFC sloučenin zajistí, že dešťové kapky nebo tekuté nečistoty nevsáknou do povrchu materiálu, ale po něm stečou. Úprava je odolná vůči praní, takže můžete výrobek prát tak často, jak budete potřebovat.

  • třívrstvý softshellový membránový materiál a podlepení kritických švů
  • elastický materiál pro větší volnost pohybu a komfort nošení
  • ekologická voděodolná impregnace bez použití pfc sloučenin
  • odnímatelné šle
  • nastavitelný pas
  • vnitřní protisněhové manžety
  • tvarovaná kolena

Specifikace

Kód produktu 145347
Kód dodavatele 145347
Materiál 94 % polyester, 6 % elastan
Vodní sloupec 10 000 mm
Prodyšnost 5 000 g/m²/24h
Technologie YKK zipy, Softshell 3 layer

Použité technologie

YKK zipy

Funkční a vysoce kvalitní zipy od firmy YKK. Tyto zipy jsou známé svou kvalitou a perfektním zpracováním. Mají funkci voděodolnosti a spolehlivost při dlouhodobém používání.

Softshell 3 layer

Skládá se ze tří vrstev: vnější vrstvy, kterou tvoří tkaný polyamid nebo polyester s vodoodpudivou úpravou, membrány a vnitřní síťoviny. Kombinací použitých materiálů se zaručuje maximální ...

Hodnocení

5
3
4
2
3
0
2
0
1
0

5 Hodnocení

Velikost: M
Anonym
24.11.2023
Velikost: M
Anonym
8.3.2023
Velikost: L
Anonym
9.2.2023
Velikost: S
Jozef
4.12.2022
Velikost: L
Anna
23.11.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.