Nike

Nike DRI-FIT RUN DIVISION SU22

Pánské tričko

(135610)

Kód: 135610

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT RUN DIVISION SU22

Pánské tričko Nike DRI-FIT RUN DIVISION SU22 s legendárním logem Swoosh je klasikou, která ve vašem šatníku nesmí chybět. Technologie Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří, a vy tak zůstanete v suchu a pohodlí. Tričko je ideální na každodenní nošení.
  • kulatý výstřih
  • krátké rukávy
  • logo na hrudníku
  • technologie Dri-FIT

Specifikace

Kód produktu 135610
Kód dodavatele DM5439-738
Materiál 57 % bavlna, 43 % polyester
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike Run Division
Barva Oranžová, Bílá

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Run Division

  Legendární kolekce běžeckého a tréninkové oblečení Nike Run  Division vás podrží za všech okolností. Zahrnuje velkou škálu produktů od tílek po legíny a šortky. Oblečení se vyznačuje technologií Dri-FIT, která skvěle odvádí pot a udrží vás v suchu. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: S
Anonym
4.1.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike DRI-FIT RUN DIVISION SU22

Cena: 899 Kč