Nike

Nike THERMA-FIT

Dámská běžecká mikina

(127820)

Kód: 127820

nehodnoceno 0x

Popis

Nike THERMA-FIT

Dámský běžecká mikina Nike THERMA-FIT s dlouhým rukávem vás ochrání před chladem a studeným větrem, a díky otvorům na palce zahřeje i ruce. Optimální prodyšnost, odvod vlhkosti a komfort zajišťuje materiál s technologií Dri-Fit. Reflexní prvky jsou samozřejmostí.
  • stahovací kapuce
  • elastické manžety rukávů
  • technologie Nike Therma-fit reguluje tělesné teplo

Specifikace

Kód produktu 127820
Kód dodavatele 127820
Materiál 92 % polyester, 8 % elastan (Spandex)
Kapuce pevná
Technologie THERMA-FIT
Kolekce Nike Therma-Fit

Použité technologie

THERMA-FIT

Příjemný aerodynamický materiál, který brání proniknutí studeného vzduchu a úniku tělesného tepla, bez zbytečného objemu nebo hmotnosti navíc. Je lehký, odolný proti větru a přitom prodyšný a vhodný ...

Kolekce

Nike Therma-Fit

Kolekce Nike Therma-Fit se skládá z oblečení s technologií Therma-Fit, která brání proniknutí studeného vzduchu a úniku tělesného tepla bez zbytečného objemu nebo hmotnosti navíc. Materiál je lehký, odolný proti větru a přitom prodyšný a vhodný i pro velmi náročné sportovní aktivity. Vlákna Therma-FIT jsou česaná, díky čemuž má materiál sametově hebký povrch a velké množství miniaturních vzduchových kapes ve struktuře. Tyto kapsy chrání před vniknutím chladného vzduchu a drží teplý vzduch uvnitř. Lehké, teplé oblečení pro sportovce. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení