Nike

Nike THERMA-FIT ESSENTIAL

Dámské běžecké legíny

(127822)

Kód: 127822

nehodnoceno 0x

Popis

Nike THERMA-FIT ESSENTIAL

Dámské běžecké legíny Nike THERMA-FIT ESSENTIAL jsou vyrobené z měkkého a pružného materiálu, takže si svůj trénink užijete na sto procent. Materiál je navíc vybavený technologií Therma-fit, která reguluje tělesné teplo. Elastický pas se dá stáhnout šňůrkou. Nezbytnosti se dají uložit do bočních kapes na zip umístěných ve švu.
  • středně vysoký elastický stahovací pas
  • přiléhavý střih
  • technologie Therma-fit reguluje tělesné teplo
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 127822
Kód dodavatele DD6472-010
Materiál 92 % polyester, 8 % elastan (Spandex)
Technologie THERMA-FIT
Kolekce Nike Essential, Nike Therma-Fit
Barva Černá, Bílá

Použité technologie

THERMA-FIT

Příjemný aerodynamický materiál, který brání proniknutí studeného vzduchu a úniku tělesného tepla, bez zbytečného objemu nebo hmotnosti navíc. Je lehký, odolný proti větru a přitom prodyšný a vhodný ...

Kolekce

Nike Essential

V kolekce volnočasového a sportovního oblečení Nike Essential najdete i vy svůj oblíbený kousek. Kolekce zahrnuje kousky různých střihů a materiálů, které využijete nejenom na tréninky. Oblečení je často doplněno i o různé technologie, jako je například Dri-FIT, která výborně odvádí pot.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Therma-Fit

Kolekce Nike Therma-Fit se skládá z oblečení s technologií Therma-Fit, která brání proniknutí studeného vzduchu a úniku tělesného tepla bez zbytečného objemu nebo hmotnosti navíc. Materiál je lehký, odolný proti větru a přitom prodyšný a vhodný i pro velmi náročné sportovní aktivity. Vlákna Therma-FIT jsou česaná, díky čemuž má materiál sametově hebký povrch a velké množství miniaturních vzduchových kapes ve struktuře. Tyto kapsy chrání před vniknutím chladného vzduchu a drží teplý vzduch uvnitř. Lehké, teplé oblečení pro sportovce. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Nike THERMA-FIT ESSENTIAL

Cena: 1 999 Kč