Nike

Nike TANJUN

Dámská volnočasová obuv

(2233049877)

Kód: 2233049877

nehodnoceno 0x

Popis

Nike TANJUN

Se svým svrškem ze síťoviny a mezipodešví z Phylonu jsou dámské boty Nike TANJUN lehké, vzdušné a poskytují dobrou ochranu před nárazy. Tato bota je všestranně použitelná, dá se nosit s ponožkami nebo naboso, můžete ji nosit ke svátečnímu i všednímu oblečení, procházet se v ní, nebo jen tak lenošit.

  • síťovinový svršek je výborně prodyšný
  • mezipodešev z Phylonu po celé délce je lehká a chrání před nárazy
  • polstrovaný límec chrání nohu kolem kotníku
  • gumová vaflová vnější podešev poskytuje dobrou trakci

Specifikace

Kód produktu 2233049877
Kód dodavatele 2233049877
Svršek síťovina, syntetika
Mezipodešev Phylon
Podešev guma, Waffle
Technologie PHYLON, WAFFLE
Kolekce Nike Tanjun

Použité technologie

PHYLON

K výrobě slouží materiál EVA, který je stlačen a roztaven vysokou teplotou. Následně je zchlazen a vytvarován ve speciálních formách. Tento technologický postup dá vzniknout velmi lehkému materiálu, ...

WAFFLE

Podešev Waffle je patentovaný návrh společnosti Nike, který vynalezl její spoluzakladatel Bill Bowerman. Používá se nejvíce u běžecké obuvi. Zajišťuje skvělou přilnavost na každém povrchu. Prořezáním ...

Kolekce

Nike Tanjun

Boty Nike Tanjun jsou minimalisticky dokonalé. Subtilní tvar a jednoduchý svršek jim dodávají puristický vzhled a nadčasovou siluetu, která si rozumí s každým outfitem. "Tanjun" je japonsky "jednoduchost", a z této filozofie vychází vzhled celé boty. Jejich nízká hmotnost zaručuje, že je na noze skoro necítíš.
Tenisky Nike Tanjun jsou jedny z mála tenisek, které jsou ve své podstatě elegantní. Proto nic nebrání kombinovat je s čímkoli tě napadne. Na výběr je mnoho barev a často se v kolekci objeví i tenisky vzorované..
 

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 39 EU (5.5 UK / 8 US / 25 CM)
Anonym
6.6.2021
Velikost: 39 EU (5.5 UK / 8 US / 25 CM)
Anonym
9.10.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.