Nike

Nike TANJUN SE

Chlapecká obuv

(2204037501)

Kód: 2204037501

nehodnoceno 0x

Popis

Nike TANJUN SE

Chlapecká obuv Nike TANJUN SE. „Tanjun“ znamená v japonštině „jednoduchost“ a chlapecké boty Nike Tanjun SE představují jednoduchost v té nejlepší myslitelné podobě. Jejich textilní svršek přispívá k vyšší prodyšnosti, podrážka ze vstřikovaného materiálu Injected Unit (IU) poskytuje mimořádně odlehčené tlumení.

  • textilní svršek zvyšuje pružnost a prodyšnost
  • vstřikovaná mezipodešev v plné délce boty zajišťuje skvělé tlumení
  • pryžový vzorek Waffle zvyšuje přilnavost
  • nízká silueta nabízí dokonalé přizpůsobení, co nijak neomezuje

Specifikace

Kód produktu 2204037501
Kód dodavatele 2204037501
Svršek textilie
Mezipodešev Injected Unit (IU)
Podešev guma, Waffle
Technologie WAFFLE
Kolekce Nike Tanjun

Použité technologie

WAFFLE

Podešev Waffle je patentovaný návrh společnosti Nike, který vynalezl její spoluzakladatel Bill Bowerman. Používá se nejvíce u běžecké obuvi. Zajišťuje skvělou přilnavost na každém povrchu. Prořezáním ...

Kolekce

Nike Tanjun

Boty Nike Tanjun jsou minimalisticky dokonalé. Subtilní tvar a jednoduchý svršek jim dodávají puristický vzhled a nadčasovou siluetu, která si rozumí s každým outfitem. "Tanjun" je japonsky "jednoduchost", a z této filozofie vychází vzhled celé boty. Jejich nízká hmotnost zaručuje, že je na noze skoro necítíš.
Tenisky Nike Tanjun jsou jedny z mála tenisek, které jsou ve své podstatě elegantní. Proto nic nebrání kombinovat je s čímkoli tě napadne. Na výběr je mnoho barev a často se v kolekci objeví i tenisky vzorované..
 

Hodnocení

0

0 Hodnocení