Nike

Nike STUDIO TRAINER 2 PRINT W

Dámská tréninková obuv

(2123014689)

Kód: 2123014689

nehodnoceno 0x

Popis

Nike STUDIO TRAINER 2 PRINT W

Dámská tréninková obuv Nike STUDIO TRAINER 2 PRINT vám dodá oporu a pružnost. Bota je vyrobená beze švů tak, aby nijak nerozptylovala a nevyzouvala se. Poskytuje noze při rychlých cvičeních v tělocvičně pružnou oporu. Vzdušný svršek ze síťoviny je lehký a nohu dobře podpírá.

  • bezešvá konstrukce se nevyzouvá
  • pivotní kroužek ve špičce pro snadné otáčení na místě
  • jazyk ze síťoviny podložený pěnou je vzdušný a pohodlný
  • odpružená mezipodešev se pro snížení hmotnosti zdvojuje do vnější podešve
  • guma v patě a špičce zvyšuje trvanlivost a záběr

Specifikace

Kód produktu 2123014689
Kód dodavatele 2123014689
Svršek síťovina, syntetika
Mezipodešev Phylon
Podešev guma
Technologie PHYLON

Použité technologie

PHYLON

K výrobě slouží materiál EVA, který je stlačen a roztaven vysokou teplotou. Následně je zchlazen a vytvarován ve speciálních formách. Tento technologický postup dá vzniknout velmi lehkému materiálu, ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla