Nike

Nike RUN DIVISION ESSENTIAL

Pánské běžecké kalhoty

(106626)

Kód: 106626

nehodnoceno 0x

Popis

Nike RUN DIVISION ESSENTIAL

Pánské běžecké kalhoty Nike RUN DIVISION ESSENTIAL se dají vrstvit nebo nosit samostatně. Do šikovných bočních kapes se vám vejdou nezbytnosti na cesty. Při běhu v chladném počasí se skvěle hodí spousta reflexních prvků. Použitý materiál je lehoučký a při běhu nepřekáží, a navíc díky technologii Dri-Fit odvádí pot a příjemně se nosí. Zúžený střih přiléhá ke kotníkům a zipy na spodním okraji kalhot usnadňují oblékání i svlékání přes boty.
  • elastický pas se stahováním
  • zúžený střih kalhot
  • zipy na spodním okraji
  • postranní kapsy
  • reflexní prvky
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí

Specifikace

Kód produktu 106626
Kód dodavatele 106626
Materiál 100 % polyester
Kapsa vnější 2 boční volné
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Essential, Nike Run Division

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Essential

V kolekce volnočasového a sportovního oblečení Nike Essential najdete i vy svůj oblíbený kousek. Kolekce zahrnuje kousky různých střihů a materiálů, které využijete nejenom na tréninky. Oblečení je často doplněno i o různé technologie, jako je například Dri-FIT, která výborně odvádí pot.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Run Division

  Legendární kolekce běžeckého a tréninkové oblečení Nike Run  Division vás podrží za všech okolností. Zahrnuje velkou škálu produktů od tílek po legíny a šortky. Oblečení se vyznačuje technologií Dri-FIT, která skvěle odvádí pot a udrží vás v suchu. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení