Nike

Nike RUN DIVISION EPIC FAST

Dámské běžecké legíny

(111759)

Kód: 111759

nehodnoceno 0x

Popis

Nike RUN DIVISION EPIC FAST

Dámské běžecké legíny Nike RUN DIVISION EPIC FAST vám na dlouhých tratích poskytnou potřebné pohodlí a pružnost. Materiál Nike Power dostatečně pruží a zpevňuje, takže se do toho můžete opřít při jakémkoli sportu nebo tréninku. Vnitřní stahovací šňůrkou si můžete nastavit pas. Síťované díly na zadní straně kolen zlepšují prodyšnost tam, kde je to potřeba.
  • elastický pas s vnitřní stahovací šňůrkou
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí
  • materiál Nike Power dostatečně pruží
  • do zadní kapsy na zip u pasu se vám pohodlně vejde telefon
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 111759
Kód dodavatele 111759
Materiál 80 % polyester, 20 % elastan (Spandex)
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Fast, Nike Run Division

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Fast

Oblečení z kolekce Nike Fast je navržené na závody, podrží vás ale i při každodenním běhání. Jednotlivé kousky jsou pružné a větrání v klíčových místech vám zajistí svěžest při pohybu, takže si užijete dlouhé kilometry bez přehřívání. 

Nike Run Division

  Legendární kolekce běžeckého a tréninkové oblečení Nike Run  Division vás podrží za všech okolností. Zahrnuje velkou škálu produktů od tílek po legíny a šortky. Oblečení se vyznačuje technologií Dri-FIT, která skvěle odvádí pot a udrží vás v suchu. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
2
4
0
3
1
2
1
1
0

4 Hodnocení

Velikost: M
Anonym
5.1.2022
Velikost: XS
Michal
24.12.2021
Anonym
6.10.2021
Velikost: L
hrozný materiál, nesavý
Anonym
19.4.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.