Nike

Nike PACER

Pánské běžecké triko s dlouhými rukávy

(1382011574)

Kód: 1382011574

nehodnoceno 0x

Popis

Nike PACER

Pánské běžecké triko s dlouhým rukávem, stojáčkem a krátkým zipem Nike PACER vás při běhu v chladnějším počasí zahrne teplem. Triko je totiž vyrobené z příjemného a hřejivého materiálu, který je ale zároveň prodyšný a díky technologii Dri-Fit skvěle odvádí pot od těla. Standardní stři kopíruje tvar těla a zároveň nechává prostor pro další vrstvy. Švy ramen jsou posunuté dopředu, takže se můžete volně pohybovat. Otvor pro palec na rukávech vás zahřejí a při pohybu drží rukávy na místě. S reflexním logem Swoosh na hrudi a prodlouženým zadním lemem opravdu vyniknete.
  • dlouhé rukávy
  • poloviční zapínání se stojáčkem
  • přiléhající střih
  • hřejivý a prodyšný materiál
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 1382011574
Kód dodavatele 1382011574
Materiál 100 % polyester
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Pacer

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Pacer

Od sprintů na dráze až po prázdninové běhání na 5 kilometrů. Přesně na to je vhodná kolekce Nike Pacer. Oblečení je navíc doplněno o technologii Dri-FIT, která odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří, takže zůstanete v suchu a pohodlí.

Hodnocení

0

0 Hodnocení