Nike

Nike ONE DRI-FIT CAMO

Dámské legíny

(119458)

Kód: 119458

nehodnoceno 0x

Popis

Nike ONE DRI-FIT CAMO

Dámské sportovní legíny luxusního designu Nike ONE DRI-FIT CAMO jsou komfortní a nabízí super pohodlí pro jakékoliv sportovní aktivity. Materiál disponuje technologií Dri-Fit, která odvádí pot, takže zůstanete v suchu a pohodlí. Středně vysoký elastický pas se přizpůsobí postavě a přiléhavý střih zvýrazní vaše ladné křivky. V pase jsou dvě kapsičky pro uložení drobností. Ponořte se do stylu značky Nike.
  • středně vysoký elastický pas
  • přiléhavý střih
  • pružný a příjemný materiál
  • stylový design

Specifikace

Kód produktu 119458
Kód dodavatele DD4559-070
Materiál 83 % polyester, 17 % elastan (Spandex)
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike One
Barva Černá, Tmavě šedá

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike One

 V kolekci Nike One najdete oblečení na sport i na volný čas. Je vyrobené z exkluzivních materiálů značky Nike a má stylové střihy, které si zamilujete.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: XL
ROMAN
16.1.2024
Velikost: L
Anonym
10.1.2022
Velikost: L
Anonym
24.9.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike ONE DRI-FIT CAMO

Cena: 1 199 Kč