Nike

Nike SPORTSWEAR WINDRUNNER

Dámská vesta

(1106003331)

Kód: 1106003331

nehodnoceno 0x

Popis

Nike SPORTSWEAR WINDRUNNER

Tato dámská vesta Nike SPORTSWEAR WINDRUNNER se dá nosit přes tričko nebo mikinu, a nebo když opravdu klesnou teploty, tak si ji můžete obléknout pod bundu nebo kabát. Dokonalý tvar se nechal inspirovat klasickými bundami Windrunner. Použitá je technologie odolná proti větru a povětrnostním vlivům, takže se už nemusíte bát špatného počasí. Zateplení kachním peřím vás příjemně zahřeje a zároveň skoro nic neváží. Vestu si můžete zapnout až pod bradu a do bočních kapes na zip si můžete uložit drobnosti nebo si schovat ruce pro zahřátí. Hrudník je zdoben klasickým viditelným logem značky.
  • hřejivý stojáček
  • zip po celé délce
  • postranní kapsy
  • výplň z kachního peří
  • voděodolný a větruodolný materiál
  • inspirace bundami Windrunner
  • všestranné využití
  • kvalitní zpracování

Specifikace

Kód produktu 1106003331
Kód dodavatele 1106003331
Materiál 100 % polyester
Zateplení obsahuje netextilní části živočišného původu (šedé kachní peří)
Kapsa vnější 2 boční na zip
Kolekce Nike Windrunner, Nike Sportswear

Kolekce

Nike Windrunner

Kolekce Nike Windrunner je proslulá svým na první pohled jednoduchým designem. Charakteristické designové linie ve tvaru písmene V na hrudi vzdávají hold ikonické bundě Windrunner ze 70. let. Teď ale můžete bundy spárovat i s kalhotami Windrunner a získat tak kompletní, jednotný look.

Ukázat všechny produkty

Nike Sportswear

 V kolekce volnočasového a sportovního oblečení Nike Sportswear najdete i vy svůj oblíbený kousek. Kolekce zahrnuje kousky různých střihů a materiálů, které využijete nejenom na vaše tréninky.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: XS
Yevhen
1.10.2022
Velikost: L
Rovná neprojmutá mě neseděla
Hana
25.9.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.