Nike

Nike NP DRY ELASTIKA TANK ESS W

Dámské sportovní tílko

(1354027265)

Kód: 1354027265

nehodnoceno 0x

Popis

Nike NP DRY ELASTIKA TANK ESS W

Moderní dámské tréninkové tílko Nike NP DRY ELASTIKA TANK ESS W vám zajistí pohodu a svěžest po celou dobu tréninku. Elastické pásky na zadní straně vypadají nejen stylově, ale zároveň jsou i praktické, protože vám nebudou bránit v pohybu a poskytují celkovou prodyšnost během výkonu. Prodloužený zadní lem vám poskytne krytí když se budete ohýbat nebo protahovat.
  • standardní střih
  • elastické popruhy na zadní straně poskytují prodyšnost
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí

Specifikace

Kód produktu 1354027265
Kód dodavatele 1354027265
Materiál 100 % polyester
Materiál 1 elastické pásky: 60 % nylon, 27 % polyester (recyklovaný), 13 % elastan
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Pro

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Pro

Když se navrhovala kolekce Nike Pro, poslouchaly se rady sportovců, které na tuto kolekci budou spoléhat každý den. Adaptivní technologie a kvalitní konstrukce oblečení této kolekce můžete nosit pro jakékoliv sportovní aktivity. Značka Nike Pro se poprvé objevila v roce 2005 na atletickém oděvu, a nyní se již používá pro topy, trička, legíny, mikiny nebo šortky. Oděvy jsou vyrobené pro důkladné tréninky. 

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
0
4
0
3
0
2
0
1
1

1 Hodnocení

Velikost: M
Velikost neodpovídá, divný střih
Vladimíra
22.12.2020

Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a mrzí nás, že jste nespokojení. Pokud jste zboží objednávali přes náš eshop a nesedí Vám, můžete jej vrátit na kterékoliv kamenné prodejně. Děkujeme a hezký den

SPORTISIMOPRO (Kateřina)
22.12.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.