Nike

Nike PRO DRI-FIT

Pánské termo legíny

(128200)

Kód: 128200

nehodnoceno 0x

Popis

Nike PRO DRI-FIT

V těchto pánských legínách Nike PRO DRI-FIT se už nemusíte bát chladného počasí. Tento model využijete jak na běh, tak i na jiné sportovní aktivity. Na jejich pohodlný, pružný a pevný střih se můžete spolehnout. Příjemný a hřejivý materiál se o vás skvěle postará.
  • středně vysoký elastický pas
  • příjemný materiál
  • dlouhé nohavice

Specifikace

Kód produktu 128200
Kód dodavatele DD1913-010
Materiál 100 % polyester
Kolekce Nike Pro, Nike Dri-Fit
Barva Černá, Bílá

Kolekce

Nike Pro

Když se navrhovala kolekce Nike Pro, poslouchaly se rady sportovců, které na tuto kolekci budou spoléhat každý den. Adaptivní technologie a kvalitní konstrukce oblečení této kolekce můžete nosit pro jakékoliv sportovní aktivity. Značka Nike Pro se poprvé objevila v roce 2005 na atletickém oděvu, a nyní se již používá pro topy, trička, legíny, mikiny nebo šortky. Oděvy jsou vyrobené pro důkladné tréninky. 

 

Ukázat všechny produkty

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: S
Anonym
30.1.2024
Velikost: L
Anonym
2.3.2023
Velikost: M
Michal
10.1.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike PRO DRI-FIT

Cena: 1 099 Kč