Nike

Nike PRO DRI-FIT

Dámské tréninkové kraťasy

(135143)

Kód: 135143

nehodnoceno 0x

Popis

Nike PRO DRI-FIT

Dámské tréninkové kraťasy Nike PRO DRI-FIT jsou vyrobené z pružného materiálu s technologií Dri-Fit, která odvádí pot. Pohodlně přiléhají k tělu a umožňují široký rozsah pohybu při cvičení.
  • elastický pas
  • přiléhavý střih kopíruje tvar postavy
  • ploché švy
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí

Specifikace

Kód produktu 135143
Kód dodavatele DM6938-621
Materiál 80 % polyester, 20 % elastan
Technologie DRI-FIT, PLOCHÉ ŠVY, Nike PRO
Kolekce Nike Pro, Nike Dri-Fit
Barva Růžová, Bílá

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

PLOCHÉ ŠVY

Provedení, kdy leží švy naplocho a nedráždí tak kůži.

Nike PRO

Nike Pro je základní vrstva pro vrcholové sportovce. Nosí se pod dresem nebo tréninkovým oděvem. Představuje inovativní řešení základní vrstvy, které vyhovuje konkrétním potřebám sportovce a pomáhá k ...

Kolekce

Nike Pro

Když se navrhovala kolekce Nike Pro, poslouchaly se rady sportovců, které na tuto kolekci budou spoléhat každý den. Adaptivní technologie a kvalitní konstrukce oblečení této kolekce můžete nosit pro jakékoliv sportovní aktivity. Značka Nike Pro se poprvé objevila v roce 2005 na atletickém oděvu, a nyní se již používá pro topy, trička, legíny, mikiny nebo šortky. Oděvy jsou vyrobené pro důkladné tréninky. 

 

Ukázat všechny produkty

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: M
Anonym
23.9.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike PRO DRI-FIT

Cena: 1 099 Kč