Nike

Nike PRO INDY

Dámská sportovní podprsenka

(144826)

Kód: 144826

nehodnoceno 0x

Popis

Nike PRO INDY

Dámská sportovní podprsenka Nike PRO INDY zaručí, že si své tréninky užijete naplno. Poskytuje potřebnou podporu a díky technologii Dri-FIT, která odvádí pot od kůže na povrch látky, zůstanete v suchu a pohodlí po celou dobu nošení. Ramínka si snadno nastavíte podle své potřeby a vycpávky si můžete odejmout. Síťovina v přední části zajišťuje prodyšnost.
  • nastavitelná ramínka
  • odnímatelné vycpávky
  • síťovina v přední části
  • technologie Dri-Fit dobře odvádí pot od těla
  • elastický pas s logem značky

Specifikace

Kód produktu 144826
Kód dodavatele DQ5458-010
Materiál 72 % polyester, 28 % elastan
Podpora nízká
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Pro
Barva Černá, Zlatá

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Pro

Když se navrhovala kolekce Nike Pro, poslouchaly se rady sportovců, které na tuto kolekci budou spoléhat každý den. Adaptivní technologie a kvalitní konstrukce oblečení této kolekce můžete nosit pro jakékoliv sportovní aktivity. Značka Nike Pro se poprvé objevila v roce 2005 na atletickém oděvu, a nyní se již používá pro topy, trička, legíny, mikiny nebo šortky. Oděvy jsou vyrobené pro důkladné tréninky. 

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: M
Sedí pěkně, nakonec jsem skončila u o číslo větší velikosti.
Marie
7.10.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.