Nike

Nike WINDRUNNER

Pánská zimní bunda

(144469)

Kód: 144469

nehodnoceno 0x

Popis

Nike WINDRUNNER

Pánská zimní bunda Nike WINDRUNNER s technologií Storm-FIT Tech a izolací PRIMALOFT® Thermoplume zahřeje, ochrání a dodá vám pohodlí v chladném počasí. Vnější vrstva je matná, chrání před deštěm a udržuje příjemné klima uvnitř, takže si ji můžete vzít i do zasněžených ulic. Střih našel inspiraci ve sportovní bundě Windrunner z roku 1978, která je známá svým jednoduchým, ale o to stylovějším designem.
  • dvoucestný zip s protidešťovou légou
  • tenké elastické manžety a lem
  • výplň PRIMALOFT® Thermoplume je ze směsi voděodolných vláken, takže dostatečně hřeje, chrání před nepříznivým počasím a je dobře stlačitelná
  • technologie Nike Storm-FIT odolává větru a vodě

Specifikace

Kód produktu 144469
Kód dodavatele 144469
Materiál 100 % polyester
Podšívka 100 % polyester
Kapuce pevná
Kapsa vnější 2 boční na zip
Technologie STORM-FIT
Kolekce Nike Windrunner

Použité technologie

STORM-FIT

Materiál odolný proti větru a vodě, který je prodyšný a chrání sportovce i za extrémních podmínek. Nike v rámci Storm-FIT vytvořil tři úrovně ochrany v závislosti na odolnosti proti vodě: ...

Kolekce

Nike Windrunner

Kolekce Nike Windrunner je proslulá svým na první pohled jednoduchým designem. Charakteristické designové linie ve tvaru písmene V na hrudi vzdávají hold ikonické bundě Windrunner ze 70. let. Teď ale můžete bundy spárovat i s kalhotami Windrunner a získat tak kompletní, jednotný look.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: XXL
Jana
11.12.2023
Velikost: L
Perfektni bunda, extremne pohodlna, myslim ze v ni bude vedro. Pusobi kvalitne
Miroslav
13.7.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.