Nike

Nike DRI-FIT RUN DIVISION CHALLENGER

Pánské šortky

(135606)

Kód: 135606

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT RUN DIVISION CHALLENGER

Pánské šortky Nike DRI-FIT RUN DIVISION CHALLENGER díky technologii Dri-Fit dobře odvádějí pot a udrží vás tak v naprostém suchu. Jsou lehké a vzdušné a nabízejí dost místa pro klíče i telefon. Navíc mají vnitřní podšívku, která vám dodá potřebnou oporu i na dlouhých kilometrech. Prodyšná síťovina ve spodní části bočního dílu je vzdušná a chladí. Na šortkách nechybí reflexní detaily.

  • pružný pas se stahovací šňůrkou
  • technologie Dri-Fit dobře odvádí pot od těla
  • lehký materiál
  • prodyšná síťovina ve spodní části
  • všité slipy z úpletu
  • reflexní detaily

Specifikace

Kód produktu 135606
Kód dodavatele DM4807-010
Materiál 100 % polyester
Podšívka 92 % polyester, 8 % elastan
Kapsa vnější 2 boční
Kapsa vnitřní 1 zadní na patentku
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike Challenger, Nike Run Division
Barva Černá, Modrá

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Challenger

Postavte se všem svým sportovním výzvám čelem s kolekcí Nike Challenger. Oblečení je vyrobeno z kvalitního materiálu, který výborně odvádí pot a skvěle padne na postavě. 

Ukázat všechny produkty

Nike Run Division

  Legendární kolekce běžeckého a tréninkové oblečení Nike Run  Division vás podrží za všech okolností. Zahrnuje velkou škálu produktů od tílek po legíny a šortky. Oblečení se vyznačuje technologií Dri-FIT, která skvěle odvádí pot a udrží vás v suchu. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Anonym
23.7.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike DRI-FIT RUN DIVISION CHALLENGER

Cena: 1 099 Kč