Nike

Nike MILER RUN DIVISION

Pánské běžecké tričko

(105783)

Kód: 105783

nehodnoceno 0x

Popis

Nike MILER RUN DIVISION

Pokořte svoji každodenní trasu v tomto pánském běžeckém triku s dlouhým rukávem Nike MILER RUN DIVISION. Použité recyklované materiály podporují proudění vzduchu, které vás udrží v pohodě. Technologie Dri-Fit odvádí pot a příjemně se nosí, takže se můžete soustředit jen na svůj cíl.Větrací otvor s překryvem na zádech dobře kryje a nepřekáží v pohybu. V téhle sezóně míří kolekce Run Division do města a nabízí svěží a praktické kousky, které můžete využít kdykoli. Při běhu v ve večerních hodinách se výborně hodí reflexní prvky.
  • reflexní grafický prvek nahoře na prsou
  • měkkost materiálu pomáhá omezit odírání kůže při dálkových bězích
  • ramenní švy jsou posunuté dopředu, aby neomezovaly pohyb rukou
  • recyklované materiály
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí

Specifikace

Kód produktu 105783
Kód dodavatele 105783
Materiál 100 % polyester
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Run Division

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Run Division

  Legendární kolekce běžeckého a tréninkové oblečení Nike Run  Division vás podrží za všech okolností. Zahrnuje velkou škálu produktů od tílek po legíny a šortky. Oblečení se vyznačuje technologií Dri-FIT, která skvěle odvádí pot a udrží vás v suchu. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

2 Hodnocení

Velikost: L
Anonym
12.12.2021
Velikost: L
Neforemné tričko s obrovským výstřihem.
Anonym
18.11.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.