Nike

Nike MERCURIAL LITE NEYMAR JR

Pánské fotbalové chrániče

(5111108456)

Kód: 5111108456

nehodnoceno 0x

Popis

Nike MERCURIAL LITE NEYMAR JR

Pánské fotbalové chrániče holení Nike MERCURIAL LITE NEYMAR JR mají pohodlné tlumení a odolnou výztuhu s odlehčeným návlekem, který vše drží na svém místě. Dál mají nízký profil a specifický střih pro pravou a levou holeň. Děrovaná pěna zvyšuje prodyšnost.

  • nízkoprofilová výztuha je lehká a odolná
  • tvarovaný střih pro pravou a levou holeň zvyšuje pohodlí
  • hustá pěnová tlumicí vrstva chrání před nárazy, děrování zase zvyšuje prodyšnost a snižuje hmotnost

Specifikace

Kód produktu 5111108456
Kód dodavatele 5111108456
Materiál 79 % K-resin, 21 % EVA, návlek 65 % polyester, 19 % guma, 16 % elastan
Kolekce Nike Mercurial, Nike Neymar

Kolekce

Nike Mercurial

REVOLUCE V RYCHLOSTI!

Nový model s názvem MERCURIAL je další z řady převratných inovací společnosti Nike v oblasti obuvi určené pro sportovní výkony. Přináší zcela nový přístup k tomu, jak by měly kopačky vypadat a jaký pocit ze hry by měly přinášet.

Tento nový model je navržen tak, aby se dokonale přizpůsobil chodidlu, nabídl větší cit a maximální rychlost. Je ideální pro rychlonohé hráče v křídelních prostorech.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Neymar

Neymar da Silva Santos Junior, či krátce Neymar je považován za nejtalentovanějšího útočníka nejen v jeho rodné zemi Brazílii, ale i ve světě. Jeho hlavní dominantou je vytříbená technika a rychlost, kterou převyšuje své protihráče. Pokud se chceš vyrovnat jednomu z nejdražších hráčů planety, nemůžeš si nechat ujít tuto skvělou kolekci !

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: S
Renata
7.12.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.