Nike

Nike DRI-FIT ACADEMY PRO

Chlapecká fotbalová souprava

(148746)

Kód: 148746

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT ACADEMY PRO

Chlapecká fotbalová souprava Nike DRI-FIT ACADEMY PRO se skládá z trička s krátkým rukávem a šortek vyrobených z prodyšného materiálu. Tričko má komfortní střih a elastický pas u šortek lze regulovat pomocí stahovací šňůrky. Díky materiálu s technologií Dri-Fit děti zůstanou v suchu a pohodlí po celou dobu tréninku. Oba kousky zdobí decentní logo Swossh.

  • krátké rukávy
  • kulatý výstřih
  • přiléhavý střih trika
  • elastický pas se stahovací šňůrkou
  • prodyšný materiál
  • technologie Dri-Fit dobře odvádí pot od těla
  • loga Swoosh

Specifikace

Kód produktu 148746
Kód dodavatele DH9484-010
Materiál 100 % polyester
Kapsa vnější 2 boční
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Pro, Nike Dri-Fit, Nike Academy
Barva Černá, Reflexní neon, Bílá

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Pro

Když se navrhovala kolekce Nike Pro, poslouchaly se rady sportovců, které na tuto kolekci budou spoléhat každý den. Adaptivní technologie a kvalitní konstrukce oblečení této kolekce můžete nosit pro jakékoliv sportovní aktivity. Značka Nike Pro se poprvé objevila v roce 2005 na atletickém oděvu, a nyní se již používá pro topy, trička, legíny, mikiny nebo šortky. Oděvy jsou vyrobené pro důkladné tréninky. 

 

Ukázat všechny produkty

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Academy

Hledáte to ideální oblečení na tréninky? Už nemusíte. Kolekce Nike Academy vám poskytne velkou škálu produktů od triček přes mikiny až po tepláky. Oblečení navíc výborně odvádí pot od kůže na povrch látky, takže budete v suchu a pohodlí i při tom nejnáročnějším cvičení.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: XL
Iva
4.4.2024
Velikost: XL
Georgiana
24.12.2023
Velikost: L
Produsul este excelent, dar mărimea trecută in tabelul vostru cu marimea de pe tricou e diferenta de 6-7 ani. Adica am comandat marimea L 12-14 ani si a venit mărimea L 7-8 ani
Cosmin
24.3.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike DRI-FIT ACADEMY PRO

Cena: 799 Kč