Nike

Nike LEBRON WITNESS III

Pánská basketbalová obuv

(2145006583)

Kód: 2145006583

nehodnoceno 0x

Popis

Nike LEBRON WITNESS III

Pánská basketbalová obuv Nike LEBRON WITNESS III je inspirována NBA hvězdou LeBronem Jamesem. Bota zaručí rychlost a dynamiku, kterou ke hře potřebujete. Tlumení Nike Air absorbuje nárazy a šetří vaše klouby.

  • lehký svršek skvěle obepne chodidlo a dodá mu podporu
  • tlumení Nike Air pro měkký dopad
  • podešev odkazuje na příběh LeBrona Jamese

Specifikace

Kód produktu 2145006583
Kód dodavatele 2145006583
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev Nike Air
Podešev guma
Technologie NIKE AIR

Použité technologie

NIKE AIR

Tlumící systém mezipodešve Nike Air byl poprvé představen v roce 1979. Nike Air funguje na principu vzduchového polštáře umístěného v mezipodešvi nebo stélce. Při došlapu se vzduchový polštář ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla