Nike

Nike JORDAN SPORT DNA

Pánské kalhoty

(1242031414)

Kód: 1242031414

nehodnoceno 0x

Popis

Nike JORDAN SPORT DNA

Pánské šusťákové kalhoty Nike JORDAN SPORT DNA s nápisem "Jordan" na nohavici vyšvihne tvůj look k naprosté dokonalosti. Síťovaná podšívka je krásně vzdušná, elastické manžety nohavic parádně drží a elastický pas si můžeš stáhnout pomocí tkaničky. Postranní kapsy poslouží pro uložení drobností.
  • elastický stahovací pas
  • elastické manžety nohavic
  • síťovaná podšívka
  • vzdušný materiál
  • postranní kapsy

Specifikace

Kód produktu 1242031414
Kód dodavatele 1242031414
Materiál 100 % nylon
Podšívka 100 % polyester
Kapsa vnější 3 (2x boční volné, 1x zadní)
Kolekce Nike Air Jordan

Kolekce

Nike Air Jordan

Nike Air Jordan není jen značka. Nike Jordan je dědictví největšího hráče všech dob, který se stal ikonou pro jeho styl i výkony na hřišti i mimo něj.
Michael Jordan se narodil v Brooklynu 17. února 1963. Jeho obchodní známka byla založena na jeho výjimečné schopnosti skákat a smečovat za jakýchkoli podmínek. Právě jeho neuvěřitelné skoky mu vynesly epickou přezdívku Air“.
Revoluce počala roku 1985, kdy vznikly první basketbalové boty Nike Air Jordan, které byly zpočátku pro svůj inovativní design na hřišti zakázány. Již brzy se ale staly módními ikonami ulic ve všech koutech světa. Poptávka ale stále roste a tak vznikají nové modelové řady věnované dalším vynikajícím hráčům NBA, ale i jiných sportů.
Je to již 30 let výjimečných bot. Třicet let inovací, nezapomenutelných modelů a neustálého posouvání hranic.
Zařaď se i ty mezi fanoušky této fashion kolekce!

Hodnocení

0

0 Hodnocení