Nike

Nike HYPERVENOMX PHANTOM III

Pánské turfy

(2136014807)

Kód: 2136014807

nehodnoceno 0x

Popis

Nike HYPERVENOMX PHANTOM III

Turfy na umělý povrch Nike HYPERVENOMX PHANTOM III jsou určeny pro ambiciózní střelce. V pohodlné ale pevné konstrukci se noha cítí jako v ponožce. Rozšířená kopací plocha se skvěle hodí pro nelítostné zakončování akcí.

  • strukturovaný syntetický svršek je pevný, pohodlný a měkký
  • asymetrický šněrovací systém rozšiřuje plochu pro odkop míče
  • podrážka na umělý povrch s gumovými kolíky má skvělou trakci na umělých površích
  • podrážka nezanechává stopy

Specifikace

Kód produktu 2136014807
Kód dodavatele 2136014807
Svršek syntetika
Podešev TF - trakce uzpůsobená energickému pohybu na pevném i umělém povrchu
Technologie TF - turfy
Kolekce Nike Hypervenom, Nike Phantom

Použité technologie

TF - turfy

Turfy jsou vhodné na hřiště s umělým trávníkem. Hra na tomto typu povrchu nevyžaduje hluboké zaříznutí kolíků, podobá se nárokům při hře na pevném přírodním povrchu. Kopačky určené na tento povrch ...

Kolekce

Nike Hypervenom

HRA SE ZMĚNILA!

Dnešní útočníci potřebují více než jen rychlost a techniku. Musí umět klamat tělem a být nepředvídatelní. Nová revoluční řada NIKE HYPERVENOM umožňuje smrtelnou hbitost, která vzbudí strach u obránců po celém světě.

Zapomeňte na útočné techniky ze staré školy! Nová řada kopaček HYPERVENOM poskytuje zcela nové možnosti a zážitky. Zbrusu nové technologie, zaručují jedinečné ovládání za každých podmínek v nejvyšší rychlosti.

Nike Phantom

PROBUĎTE V SOBĚ FANTOMA!

Staňte se mimozemskou bytostí díky kopačkám NIKE PHANTOM. Společnost Nike přichází na trh se zcela novou a neokoukanou kolekcí, která nemá obdoby. Propagonisté této kolekce jsou slavní hráči jako například Phillipe Coutinho, Kevin De Bruyne, Neymar a brazilská legenda Ronaldinho. Neváhejte už ani vteřinu a buďte součástí této kolekce!

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 39 EU (6 UK / 24,5 CM)
Anonym
14.12.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.