Nike

Nike HYPERDUNK X

Pánská basketbalová obuv

(2145006577)

Kód: 2145006577

nehodnoceno 0x

Popis

Nike HYPERDUNK X

S pánskou basketbalovou obuví Nike HYPERDUNK X nepotřebujete žádné triky, abyste se vytáhli. Tato bota má vše potřebné pro bezproblémovou hru. Svršek, který zajistí skvělou fixaci, Nike Zoom Air tlumení a odolnou podešev.

  • jednotka Nike Zoom Air nabízí odpružené tlumení
  • excelentní trakci na hřišti zajistí gumová podešev
  • dynamický systém šněrování pro lepší fixaci

Specifikace

Kód produktu 2145006577
Kód dodavatele 2145006577
Svršek síťovina, syntetika
Mezipodešev Nike Zoom Air
Podešev guma
Technologie NIKE ZOOM AIR

Použité technologie

NIKE ZOOM AIR

Nike Zoom Air představuje nízko profilové tlumení založené na podobném tlumícím systému jakým je Nike Air. Systém Zoom Air je však mnohem odolnější a stabilnější než jeho předchůdce Nike Air. Tlumící ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla