Nike

Nike FREE TR V8

Pánská tréninková obuv

(2122000526)

Kód: 2122000526

nehodnoceno 0x

Popis

Nike FREE TR V8

Pánská tréninková obuv Nike Free TR V8 se vyznačuje pružným vzorem podrážky a bočním panelem, který obepíná a stabilizuje patu. Nabízí přirozený pohyb a skvělou fixaci i při intenzivním cvičení.

  • konstrukce z textilu a syntetiky je pohodlná a podpůrná
  • panel z TPU je spojený s tkaničkami, aby bota byla co nejstabilnější
  • lehká pěnová mezipodešev tlumí
  • rozdělení gumového vzorku na oddíly zvyšuje odolnost
  • pružné drážky podporují přirozený pohyb

Specifikace

Kód produktu 2122000526
Kód dodavatele 2122000526
Svršek textil, syntetika, Flywire
Mezipodešev pěna
Podešev guma
Technologie FLYWIRE

Použité technologie

FLYWIRE

Flywire je revoluční technologie svršku využívající nylonová vlákna která jsou pevná v tahu, vložená mezi tenké vrstvy TPU a elastickou textilní pěnu. Díky Flywire technologii může být svršek velice ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla