Nike

Nike FC BARCELONA SPORTSWEAR WINDRUNNER

Pánská bunda

(1315009138)

Kód: 1315009138

nehodnoceno 0x

Popis

Nike FC BARCELONA SPORTSWEAR WINDRUNNER

Pokud jste fanouškem týmu FC Barcelona, pak vám nesmí chybět tato pánská lehká bunda Nike FC BARCELONA SPORTSWEAR WINDRUNNER, která kombinuje týmovou hrdost s legendárním Windrunner střihem. Lehký materiál se síťovanou podšívkou chrání před vlivy počasí a je tak pohodlný. Nastavitelná kapuce zahřeje, když to potřebujete. o bočních kapes na zip si můžete dát věci, které potřebujete mít u sebe. Originální kousek oblíbené značky Nike.
  • standardní střih
  • stahovací kapuce
  • zip po celé délce
  • odolný materiál
  • vnitřní síťovaná podšívka zlepšuje prodyšnost
  • postranní kapsy

Specifikace

Kód produktu 1315009138
Kód dodavatele 1315009138
Materiál 100 % polyester
Kapuce pevná
Kapsa vnější 2 boční na zip
Kolekce Nike Windrunner, Nike Sportswear

Kolekce

Nike Windrunner

Kolekce Nike Windrunner je proslulá svým na první pohled jednoduchým designem. Charakteristické designové linie ve tvaru písmene V na hrudi vzdávají hold ikonické bundě Windrunner ze 70. let. Teď ale můžete bundy spárovat i s kalhotami Windrunner a získat tak kompletní, jednotný look.

Ukázat všechny produkty

Nike Sportswear

 V kolekce volnočasového a sportovního oblečení Nike Sportswear najdete i vy svůj oblíbený kousek. Kolekce zahrnuje kousky různých střihů a materiálů, které využijete nejenom na vaše tréninky.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Anonym
24.2.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.