Nike

Nike DRI-FIT CREW

Dámské tréninkové tričko

(115528)

Kód: 115528

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT CREW

Dámské sportovní tričko Nike DRI-FIT CREW je ideální na každé cvičení, ale můžete ho využít i na běžné nošení nebo výlet do přírody. Funkční materiál díky technologii Dri-Fit dobře odvádí pot, a ženský střih s žebrovaným kulatým výstřihem slušivě přiléhá k tělu. Díky běžnému střihu po celé délce budete mít pocit volnosti.
  • krátké rukávy
  • kulatý výstřih
  • standardní střih
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí
  • logo značky na hrudníku

Specifikace

Kód produktu 115528
Kód dodavatele 115528
Materiál 58 % bavlna, 42 % polyester
Fit regular
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
2
4
0
3
1
2
1
1
0

4 Hodnocení

Velikost: M
Anonym
16.12.2021
Velikost: L
Taková hadra.Nebylo to drahé,ale toto tričko by mělo stát míň...Když to vyperu tak barva vybledne a bude to tak na zahradu.
Renata
6.10.2021
Velikost: XS
Lucie
12.8.2021
Velikost: XL
Petra
23.7.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.